+4542722844

HVEM ER JEG?

Jeg er iværksætter med stor passion for at skabe effektive resultater ved brug af moderne markedsføring. Jeg er ambitiøs på dine og egne vegne og sætter høje standarder og mål. Jeg besidder et naturligt positivt livssyn og højt energiniveau, der smitter af på mine omgivelser. Jeg er dirigent og kan samle trådene i ethvert projekt, så det kommer sikkert i mål.

MENTOR FOR START-UPS

Mit hjerte banker for iværksætteri. Små spæde virksomheder eller ideer, der summer af passion og dedikation. Derfor hjælper jeg modige unge mennesker tilknyttet CBS med at få strategien for den fremtidige markedsføring på plads.

Jeg er fascineret af menneskers forskelligheder, behov, drømme, interesser og ønsker. Jeg er interesseret i dig som kunde, dine kunder, din forretning, dine drømme og mål. Som marketing strateg er jeg derfor altid på udkig efter hvorfor, hvordan, hvornår jeg bedst “rammer” mine kunders målgruppe eller kundegruppe. Min tilgang er indsigtbaseret og derved analyserende. For at kunne udvikle og tilrettelægge succesfulde markedsføringsaktiviteter er viden om dine kunder alfa omega. Jeg er nysgerrige og udfordrende af natur.


OTC brand specialist

Online strateg

Master, International Business Communications