+4542722844

HVAD KAN JEG?

Jeg kan lytte, samarbejde, rådgive, forstå og udfordre dig. Jeg kan analysere og eksekvere på dine udfordringer og bidrage til at skabe værdi for dig og dine kunder. Jeg kan forstå dig og dine ønsker, fordi jeg selv har siddet på den anden side af bordet som kunde i mange år. Jeg kan guide og rådgive dig til at træffe de optimale valg. Jeg kan tilbyde at være din ”forlængede arm”, projektleder eller rådgiver af din næste markedsføringsaktivitet, hvad enten det er digital eller “klassisk” markedsføring.

Jeg har haft ansvar for apoteksforbeholdte brands med omsætninger på 2-cifret millionbeløb. Som marketing ansvarlig i medicinalindustrien har jeg udviklet og eksekveret:

100+ apotekskampagner

50+ nyhedsbreve

50+ salgspræsentationer

15+ produktlanceringer

10+ web sites/kampagne sites

Dit næste projekt kan komme her!